Home > Activiteiten > Studiereis 2024

Waarom München?

München is niet alleen de hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren, maar het is ook een technologisch en cultureel epicentrum met een rijke geschiedenis en een innovatieve toekomst. Hier zijn enkele redenen waarom je deze reis niet mag missen:

1. Technologische Hub: München staat bekend om zijn indrukwekkende technologische sector, waaronder bedrijven als BMW, Siemens en vele anderen. Je zult de kans krijgen om deze bedrijven te bezoeken en te leren van enkele van de meest geavanceerde technologische innovaties.

2. Cultuur en Geschiedenis: München is doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Bezoek het indrukwekkende kasteel Nymphenburg, geniet van traditioneel Beiers eten in een biergarten, en ontdek de kunst in de Pinakotheken. Er is voor elk wat wils!

3. Netwerken: Deze reis biedt je de kans om contact te leggen met medestudenten en docenten buiten de collegebanken. Je zult waardevolle contacten opdoen en je netwerk uitbreiden.

Wat kun je verwachten?

– Bedrijfsbezoeken aan vooraanstaande technologische bedrijven.

– Culturele excursies en sightseeing in München.

– Gezellige avonden met medestudenten om ervaringen uit te wisselen.

Hoe kun je deelnemen?

Deze kans is beperkt tot een selecte groep studenten Mechatronica, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt. Je kunt je aanmelden via de link.

Let op, als je je hebt aangemeld ben je nog niet zeker van deelname aan de studiereis. Pas na de aanbetaling ben je verzekerd van een plekje. Verdere informatie over de aanbetaling zal nog volgen via een mailtje.

Wat kost het?

Wij proberen de studiereis zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen, ons doel is dan ook om dit zo goedkoop mogelijk te organiseren. Daarom gaan wij ook ons best doen om de studiereis tussen de 250 en 300 euro per persoon te organiseren (hier kunnen geen rechten aan ontleend worden).  Wat zit hiervoor allemaal bij inbegrepen?

– Reis van Breda naar Munchen

– Verblijf inclusief ontbijt

– Culturele activiteiten

– Bedrijfsbezoek

– Gezamenlijk diner

Mis deze kans niet om je passie voor mechatronica te verdiepen, nieuwe vriendschappen te sluiten en een van de meest inspirerende steden in Europa te ontdekken. We hopen je te zien in München voor een onvergetelijke ervaring!


Comments

One response to “Studiereis 2024”

  1. bram Avatar

    Test

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *