Home > Vrienden van Motus > Vriend: Veth

Veth Propulsion is een internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. Van origine een familiebedrijf die nu deel uitmaakt van het op de Nasdaq beursgenoteerde bedrijf Twin Disc Inc. Bij Veth Propulsion kunt u terecht voor kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid en zijn al sinds 1951 een begrip in de maritieme sector. Veth Propulsion stimuleert ook al jaren de verbinding tussen (middelbare) scholen en het (technische) werkveld.

Veth Propulsion by Twin Disc is de uitvinder van brede en custom made voortstuwingsoplossingen die gebouwd zijn voor nu én de toekomst. Sinds 1951 actief in de maritieme sector en daarnaast sinds de jaren ’70 de drijvende kracht achter duurzame en unieke boegschroefoplossingen. Sinds 2018 is Veth Propulsion onderdeel van Twin Disc, Inc. En daarmee in staat om alle klanten te laten profiteren van totaaloplossingen op het gebied van varen. Voor meer details en innovaties, neem gerust een kijkje bij alle oplossingen die Veth Propulsion te bieden heeft.

Wij willen je de mogelijkheid bieden om niet alleen jouw carrière verder te ontwikkelen, maar ook de wereld te veranderen. Het werk dat we doen bij Veth Propulsion kan het verschil maken voor de wereld om je heen. We willen dat je een balans vindt tussen jouw werk en privéleven en vrij bent om jouw carrière verder te ontwikkelen. Je kunt jouw rol zelf invullen zodat deze helemaal op jouw lijf geschreven is.

“Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die bijdragen aan het succes van Veth Propulsion en zetten nu in onze profilering als internationale werkgever die talent stimuleert en investeert in opleiden tot trots personeel”